Cistella 0 x

Tens convidats? T’ho posem fàcil!

Faig memòria però no recordo trobada familiar en la que aquesta recepta no fos present. És fàcil, boníssima i et fa quedar bé.

Avui us compartim doncs, un dels menjars estrella de casa nostra que ens porta molts i bons records. Esperem que, a partir d’ara, a vosaltres també us regali moments inoblidables tots junts a taula.

Ingredients per 4-5 persones:

Llom de 2 colors de Can Margenat (aproximadament 1 quilo)

5-6 pomes Golden

5-6 taronges per fer suc

2 fulles llorer

3-4 alls

2 cebes

Sucre moreno

Prunes

Pinyons

Panses

Arròs

Elaboració:

En una cassola amb oli hi posem el llorer i els alls (amb pell i aixafats que s’obrin). Un cop fets, es retiren quan l’oli ja està calent. En aquest mateix oli s’hi posa la carn (foc fortet) i se li va donant voltes perquè quedi crosta i ben rossa per tot arreu però encara crua de dins. Un cop està ben rossa, la traiem, baixem el foc i fem la ceba rostida (si no us agrada la ceba també es pot fer sense, aquí som pro ceba però sobre gustos…).

Amb la ceba feta (o no), tornem a posar la carn (la podeu posar sencera o si preferiu la podeu ja tallar a talls) s’hi afegeix el suc de taronja (amb pulpa i tot) i el sucre moreno. Deixem coure a foc lent i mentre va fent xup xup, pelem i tallem les pomes en vuit trossos per afegir-les  al rostit juntament amb les prunes, panses i pinyons (si ens agraden, sinó també ho podem omitir).

A part, bullim arròs blanc que ens servirà per acompanyar la carn i el suquet de la mateixa. El truc és posar la carn, la salsa,  les pomes rostides i les prunes, panses i pinyons per sobre de l’arròs. I voilà! A gaudir del “bocado perfecto”!  

Share:

  • Alex (New York) purchase

    15 minutes ago

  • Jony (USA) purchase

    50 minutes ago

  • Anna (Japan) purchase

    55 minutes ago

X
Obre el xat
Fes la teva comanda!
Hola!
Vols fer la teva comanda?