Cistella 0 x

Comentaris tancats a El Secret de la Waldorf

El Secret de la Waldorf

Quan sentim a parlar de la Waldorf a nosaltres no ens ve pas al cap ni el sistema pedagògic ni el personatge de la mítica sèrie Gossip Girl. Nosaltres, com no podia ser d’una altra manera, pensem en menjar…concretament en la nostra ja famosa Amanida Waldorf. I si tu ets un membre com cal de la Margenat family de ben segur que et deu passar el mateix.

Però quins són els orígens d’aquesta refrescant amanida que tant us agrada?

L’amanida Waldorf, com moltes altres coses, va sorgir una mica per casualitat. Beneïdes casualitats! Rondaven finals del segle XIX quan es va celebrar un important sopar al recent inaugurat Hotel Waldorf Astoria de New York. Es diu que a una de les celebritats presents en l’esdeveniment no li agradava el plat principal que se servia i el xef del moment (Oscar Tschirky) va improvisar amb només tres ingredients una refrescant amanida que causaria sensació entre la classe alta de la època i es convertiria així en un gran èxit. Rep el seu nom en honor a l’hotel en el que va ser creada i degustada.

Originalment només portava, com hem comentat, tres ingredients: api, poma i maionesa. Al llarg dels anys s’hi han afegit altres ingredients com el pollastre o les nous i en molts casos se substitueix la maionesa per salsa de iogurt.

 A Can Margenat fem l’amanida Waldorf amb els següents ingredients:

Api

Poma

Pollastre

Nous

Enciam

Iogurt

I el nostre toc fantàstic (que no podem revelar) Si encara no l’has tastat, no deixis passar un altre estiu en blanc! Es convertirà en un imprescindible dels dies de calor. Paraula de Mestres Artesans.

Share:

  • Alex (New York) purchase

    15 minutes ago

  • Jony (USA) purchase

    50 minutes ago

  • Anna (Japan) purchase

    55 minutes ago

Obre el xat
Fes la teva comanda! 🛒
Hola 👋
Vols fer la teva comanda? 🛒