Cistella 0 x

Termes i condicions de venda

L’Avís Legal publicat en aquesta pàgina web identifica el titular segons allò establert a l’Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i conté informació sobre la política de protecció de dades de caràcter personal.

Els productes oferts en aquesta pàgina estan destinats al consum, per la qual cosa el contracte de compravenda es realitza en el moment en què el client emet la confirmació expressa de la comanda. Per aquest motiu, Xarcuteries Margenat S.L. recomana la lectura íntegra de l’avís legal i d’aquestes condicions generals abans d’acceptar la comanda. Aquest contracte se celebra en el marc legal establert per al Comerç Electrònic per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, tenint en compte la Llei 7/1996, de 15 de gener d’ordenació del comerç minorista, la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació, el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i la Llei 3/2014, de 27 de març. Les condicions de contractació són les següents:

Característiques dels productes. Les característiques dels productes oferts en aquest lloc apareixen en pantalla al costat de la seva identificació visual.

Preus. S’aplicaran els preus vigents que consten a la pàgina web en el moment de la formalització de la comanda. El preu dels productes es detalla al costat de cadascun. Està inclòs l’IVA, aquest es desglossarà posteriorment al procés de compra.

Idiomes en què es podrà fer comanda. Català i Castellà.

Passos a seguir per fer les comandes.

Haureu de seleccionar els articles que us interessin informant el nombre d’unitats i punxant a la pestanya “afegir a la cistella” del producte que voleu comprar. En qualsevol moment podeu visualitzar el contingut de la cistella de la compra, on podreu veure els articles seleccionats, el seu preu, els impostos i les despeses d’enviament.

Des d’aquesta mateixa finestra, abans d’enviar la comanda podreu corregir, canviar o anul·lar els productes seleccionats.

Quan hagi acabat d’escollir productes premi l’opció “veure carretó” i “finalitzar compra”. Si està registrat com a usuari haurà d’informar les seves credencials, en cas contrari, haurà de facilitar el correu electrònic i crear un compte amb les seves dades personals. Un cop validades les dades de l’usuari, es confirmarà l’adreça de lliurament i es triarà el mode d’enviament.

Posteriorment, caldrà acceptar els Termes i Condicions de Venda així com la Política de Privadesa mitjançant la marcació de les seves caselles d’acceptació.

Com a darrer pas haureu de triar la forma de pagament i serà redirigit a la passarel·la de pagament. Un cop realitzat el procés rebrà una confirmació de la compra efectuada.

Seguiment de la comanda.

Un cop realitzada la comanda, aquesta serà arxivada de manera que pugui ser accessible a través d’Internet fins que se n’hagi fet el lliurament.

Confirmació de la Recepció de la Comanda.

Xarcuteries Margenat S.L. confirma l’acceptació de la comanda al client a la pantalla i enviant un correu electrònic a l’adreça indicada per ell.

XARCUTERIES MARGENAT S.L. es reserva la possibilitat de no confirmar una comanda per algun motiu en concret, com el proveïment de productes, un problema relatiu a la comanda rebut o qualsevol altre problema del que serà informat adequadament al client.

No es podran realitzar comandes noves fins que el client hagi acabat de fer la comanda en curs.

Els preus que apareixen a la web contenen l’IVA inclòs.

Les promocions no són acumulables sobre altres de disponibles.

Fitxes de productes: les fotografies que mostren els productes es faciliten a títol indicatiu. Les diferències entre les fotografies i els productes no afecten les característiques essencials dels productes. El color i la presentació dels productes mostrats a la botiga virtual pot diferir del color real del producte. Els gramatges dels productes no són exactes, són una aproximació.

Formes de pagament. XARCUTERIES MARGENAT S.L. disposa de diverses formes de pagaments de comandes. Amb normes de seguretat molt altes per assegurar el pagament amb tota confiança. XARCUTERIES MARGENAT S.L. mai no tindrà accés a les seves dades bancàries.

Per finalitzar la compra se us redirigeix ​​a una plataforma de pagament d’una entitat bancària on està assegurat el xifratge de les vostres dades per garantir la seguretat en el pagament en línia.

El pagament del preu dels productes es realitzarà de la següent manera:

Pagament mitjançant targeta de dèbit/crèdit. Visa o MasterCard. El client pot triar el pagament mitjançant targeta de dèbit/crèdit, de manera que l’operació es confirmarà en el moment que es realitza la comanda.

Dret de desistiment.

D’acord amb això posat a la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, el dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixen al subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, com és el cas dels nostres productes carnis. Per aquesta raó, no serà aplicable el dret de desistiment als productes comprats a través daquest lloc web.

Transport i entrega:

Per a recollides en establiments, el client haurà de presentar-se amb el resguard de la comanda a la botiga que hagi indicat en un termini mínim de 4 hores des de la realització de la comanda. Si en el termini de 24 hores, el client no ha passat a recollir-lo, la comanda caducarà i quedarà automàticament eliminada, i el client no podrà realitzar cap tipus de reclamació al respecte.

En el cas de lliurament a domicili, les despeses d’enviament tindran el cost següent.

Enviament a Badalona: gratuït per comandes superiors a 50 €. Per comandes inferiors a 50 € l’import d’enviament serà de 3,90 €.

Enviament a Catalunya: 3,90 €.

Enviament a la resta d’Espanya: 4,50€

El temps d’entrega dependrà dels productes demandats i la seva disponibilitat ja que la majoria de productes són d’elaboració pròpia.

La comanda serà lliurada aproximadament unes 72h desprès de la seva confirmació.

Els lliuraments es faran amb despeses a càrrec del client, sempre que no es donin les circumstàncies que impliquin enviaments gratuïts.

La logística del transport es fa amb empreses que conserven la cadena de fred que XARCUTERIES MARGENAT S.L. necessita per a tots el transport dels productes.

XARCUTERIES MARGENAT S.L. es pot veure supeditat a alguna política d’enviament per part de les terceres empreses de logística amb què opera XARCUTERIES MARGENAT S.L.

Política de preus. XARCUTERIES MARGENAT S.L. es reserva unilateralment el dret a la modificació del preu dels productes oferts a través d’aquest lloc web, s’aplicaran els preus vigents a la publicitat coincident amb el moment de la formalització de la comanda, per garantir al client la veracitat del preu dels productes .

Dubtes o reclamacions. L’usuari pot adreçar els seus dubtes, reclamacions o consultes sobre el seguiment de la comanda a:

Empresa: XARCUTERIES MARGENAT S.L.

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 3, 08911 Badalona, ​​Barcelona – Espanya.

Telèfon: 933 89 48 20

Email: margenat@margenat.es

  • Alex (New York) purchase

    15 minutes ago

  • Jony (USA) purchase

    50 minutes ago

  • Anna (Japan) purchase

    55 minutes ago

X
Obre el xat
Fes la teva comanda! 🛒
Hola 👋
Vols fer la teva comanda? 🛒